湖北学历提升网手机版

湖北学历提升网公众号

您当前所在的位置: 首页 > 网络教育 > 统考信息 >

网络远程教育统考《大学英语B》综合训练题一(一)

来源:湖北学历提升网 浏览次数: 发布时间:2020-02-15
摘要顺利地通过网络远程教育统考《大学英语B》,综合训练题的时常练习是必不可少的。为了更好地更顺利地通过统考考试,小编为考生们准备了一套综合练习题,帮助考生们巩固复习效果


顺利地通过网络远程教育统考《大学英语B》,综合训练题的时常练习是必不可少的。为了更好地更顺利地通过统考考试,小编为考生们准备了一套综合练习题,帮助考生们巩固复习效果。

网络远程教育统考《大学英语B》综合训练题一(一)

一、交际英语

1.- Must I be home before seven?

- ___________________.

A.No, you needn't

B.No, you mustn't

C.Yes, you will

D.No, you won't

答案:A

2.-Would you go to the concert with me?

-_____________, but I'm very busy now.

A.I'd like to

B.Sure

C.No problem

D.Certainly

答案:A

3.- Happy birthday to you!    

- ______!

A.Happy birthday to you

B.I'm very glad

C.That's all right

D.Thank you

答案:D

4.- Do you mind my smoking here?

- _______

A.No, thanks.

B.Yes, I do.

C.Yes. I'd rather not.

D.Good idea.

答案:B

5.- I'm sorry. I am late due to the heavy traffic.

- ________

A.Well, it's OK.

B.No, it's all right.

C.You are welcome.

D.You are wrong.

答案:A

《大学英语B》综合训练题

二、阅读理解

Li Qiu is a boy of fifteen and studying in Grade Three at Oak school. His family lives outside the town. His parents have a farm and grow a lot of vegetables on it and they often sell them in the town. These years they've built a new building and bought a tractor, a motorbike,a color television,a fridge and other things.

Two years ago,Li Qiu began to study in a middle school. He does well in all his lessons and now he's becoming more and more interested in science. He likes to try out new ideas and hopes to be an inventor. This term he's learned electricity (电学). He always watches TV carefully. Last Saturday,when he came back home,his parents were working in the fields. He looked at the new color TV for a while. Then he began to take apart (拆) it. Three hours later his mother came in and saw him fixing the TV set. She was surprised and asked,“What are you doing here,Li Qiu?”

“I took apart the TV just now.”

“Don't worry about it,Mummy,” said the boy “I only want to know how it works.”

“Have you refixed it together?” asked Mum.

“No,Mum,” the boy said in a hurry. “Look,there are some parts left. I don't know where to put them.”

6.Li Qiu's house is outside the town.

A.T

B.F

答案:A

7.Li Qiu is in Grade Two now.

A.T

B.F

答案:B

8.Li Qiu becomes interested in science because he wants to be an inventor.

A.T

B.F

答案:A

9.Li Qiu thought he could refix a television.

A.T

B.F

答案:A

10.In fact,Li Qiu has broken their TV down.

A.T

B.F

答案:A

A characteristic of American culture that has become almost a tradition is to respect the self-made man - the man who has risen to the top through his own efforts, usually beginning by working with his hands. While the leader in business or industry or the college professor occupies a higher social position and commands greater respect in the community than the common laborer or even the skilled factory worker, he may take pains to point out that his father started life in America as a farmer or laborer of some sort.

This attitude toward manual (体力的) labor is now still seen in many aspects of American life. One is invited to dinner at a home that is not only comfortably but even luxuriously (豪华地) furnished and in which there is every evidence of the fact that the family has been able to afford foreign travel, expensive hobbies, and college education for the children; yet the hostess probably will cook the dinner herself, will serve it herself and will wash dishes afterward; furthermore,  the dinner will not consist merely of something quickly and easily assembled from contents of various cans and a cake or a pie bought at the nearby bakery. On the contrary, the hostess usually takes pride in careful preparation of special dishes. A professional may talk about washing the car, digging in his flowerbeds, painting the house. His wife may even help with these things, just as he often helps her with the dishwashing. The son who is away at college may wait on table and wash dishes for his living, or during the summer he may work with a construction gang on a highway in order to pay for his education.

11.From Para. 1, we know that in America _________.

A.people tend to have a high opinion of the self-made man

B.people can always rise to the top through their won efforts

C.college professors win great respect from common workers

D.people feel painful to mention their fathers as labors

答案:A

12.According to the passage, the hostess cooks dinner herself mainly because _________.

A.servants in America are hard to get.

B.she takes pride in what she can do herself

C.she can hardly afford servants

D.it is easy to prepare a meal with canned food

答案:B

13.The underlined expression “wait on table” in Para. 2 means “_________”.

A.work in a furniture shop

B.keep accounts for a bar

C.wait to lay the table

D.serve customers in a restaurant

答案:D

14.The author’s attitude towards manual labor is _______.

A.positive

B.negative

C.humorous

D.critical

答案:A

15.Which of the following could be the best title of the passage?

A.A Respectable Self-made Family

B.American Attitude toward Manual Labor

C.Characteristics of American Culture

D.The Development of Manual Labor

答案:B

更多内容,请关注湖北学提升网官方微信(微信搜索 “www.hbxltsw.cn”)或扫描上方二维码

标签:网络,远程教育,统考,《,大学英语B,》,综合,

【原创声明】本文内容系湖北学历提升网原创,任何单位或个人未经本站书面授权不得转载、链接、转贴或以其他方式复制发表。否则,湖北学历提升网将依法追究其法律责任。

内容查找

没有你要搜索的信息,试试专升本搜索